Hasta Hikayeleri: “Önemli bir şey yaptıracaksanız, mutlaka ustasına gidin”

Dr. Fatih Dağdelen > Blog > Estetik Cerrahi > Hasta Hikayeleri: “Önemli bir şey yaptıracaksanız, mutlaka ustasına gidin”

Başarılı Bir Estetik Deneyimi: Karın Germe ve Göğüs Düzeltme Ameliyatı

Karın germe ameliyatı yapıldı ve göğüs düzeltme ameliyatı yapıldı.”

Fatih Bey ile tanışmam: Eskiden videolarını görmüştüm ve bir arkadaşım da meme dikleştirme ameliyatı gerçekleştirmişti ve çok memnun kalmıştı. İşte bu şekilde Fatih Bey’e gelmeye karar verdim. İlk görüşmemizden itibaren kendisinin işinin ehli olduğunu hissettim.

Ameliyat Süreci

Ameliyat süreci düşündüğümden daha iyiydi. Karın germe ameliyatı ve göğüs düzeltme operasyonlarından sonra hızlıca iyileştim. Beklediğimden daha az ağrı yaşadım ve yara izlerim çok hızlı bir şekilde iyileşti. Fatih Bey’in müdahaleleri ve yönlendirmeleri profesyoneldi.

Ameliyat Sonrası

Ameliyat sonrasındaki sonuçlardan çok memnun kaldım. İlk günden yara izlerinin iyileştiğini görmek beni çok mutlu etti. Önceden yaşadığım kötü deneyimi tamamen unuttum. Fatih Bey gerçekten işinin uzmanı ve onun tavsiyelerini dinlediğim için çok mutluyum. İşlem sırasında yaşadığım minimum ağrı ve kısa iyileşme süreci beni oldukça memnun etti.

Sonuç

Tüm bu süreç sonunda tekrar ameliyat gerektirecek bir durum olursa hiç düşünmeden yeniden Fatih Bey’e gideceğim. Önemli bir şey yaptıracaksanız, mutlaka ustasına gidin. Fatih Bey’in çok fazla referansı var ve gerçekten takdire şayan bir iş çıkarıyor.

Related Posts