Hasta Hikayeleri: “Yeni bir ben, yeni bir hayat!”

Dr. Fatih Dağdelen > Blog > Estetik Cerrahi > Hasta Hikayeleri: “Yeni bir ben, yeni bir hayat!”

Değişim Yolculuğum: Fatih Hoca ile Yeni Bir Ben


Kasım ayının başlarında, hayatımı değiştirecek bir karar aldım…

Başlangıç

Yaklaşık iki buçuk ay önce meme protez ve karın germe operasyonu geçirdim. Bu kararı almamda en büyük etken, uzun süredir izlediğim ve güven verdiği için tercih ettiğim Fatih Hoca oldu. Onun hakkında izlediğim videolardan sonra randevu almaya karar verdim ve kendisiyle tanıştım.

Doğru Yönlendirme

Fatih Hoca, ilk görüşmeden itibaren bana güven veren bir yaklaşım sergiledi. Onun doğru yönlendirmeleri ve profesyonel tavsiyeleri doğrultusunda, kombine bir operasyon geçirmeyi kabul ettim. İyi ki de böyle bir karar almışım çünkü sonuçlar benim beklentilerimin çok ötesinde oldu.

Sonuçlar ve Çevremdeki Değişim

Operasyon sonrası süreç oldukça rahat geçti. Çevremdeki insanlar değişen fiziğime bakarak bana güzel yorumlarda bulunuyorlar. Herkes, elde edilen sonuçlardan ne kadar memnun olduğumu ve bu süreçte ne kadar doğru bir karar aldığımı fark ediyor.

Fatih Hoca‘yı tanımak ve onunla bu süreci geçirmek benim için adeta hayatımda yeni bir sayfa açmak gibiydi. Operasyon sürecim baştan sona kadar çok iyi geçti ve şu anda kendimi daha özgüvenli ve mutlu hissediyorum.

Sonuç

Yeni bir ben, yeni bir hayat! Tüm bu süreci bir başarı hikayesi haline getiren Op. Dr. Fatih Dağdelen‘e minnettarım. Eğer siz de böyle bir değişim düşünüyorsanız, Fatih Hoca’nın kliniğine uğramadan karar vermeyin.

Related Posts