Hasta Hikayeleri: “Kullanmak zorunda kaldığım silikon protezler benim için büyük bir zorluktu”

Dr. Fatih Dağdelen > Blog > Estetik Cerrahi > Hasta Hikayeleri: “Kullanmak zorunda kaldığım silikon protezler benim için büyük bir zorluktu”

Gerçeğe Dönüşen Bir Hayal: Protez Bacak Deneyimi


İçten Bir Teşekkür: Sonsuz teşekkürlerimi Fatih Hocama sunuyorum. Bu, benim protez bacağını takmamın üstünden geçen beşinci gün. Ameliyatımın üzerinden geçen sadece beş günün ardından normalde bacaklarımı şekillendirici kullanmadan dışarı çıkıyordum. Silikon protez gibi bir şey benim için hayaldi. Gerçekten çok düşündüm, çok araştırdım ve sonunda yaptırmaya karar verdim. Protez bacağın bir zararı olur mu diye endişelerim vardı ama ameliyat sonrası ilk günü ayağa kalktığımda kendimi inanılmaz iyi hissettim.

Doktoruma Minnettarım: Çok şükür olsun. Kendimi çok iyi hissediyorum ve rahatlıkla araba sürebiliyorum. İlk gün ufak ağrılar hissetsem de üçüncü gün tamamen ağrısız bir şekilde yürümeye başladım ve yeniden direksiyonun başına geçtim. Bugün beşinci gün ve çok mutluyum. Her şey için gerçekten çok teşekkür ediyorum. Türkiye’deki en iyi doktorumuz Fatih Hocama sonsuz minnettarım.

Geçmiş Endişeler ve Silikon Protez: Kullanmak zorunda kaldığım silikon protezler benim için büyük bir zorluktu. Tenimde alerji yapıp, kaşıntıya neden oluyordu. Bu protezleri paltonun altına veya pantolonların içine giyiyordum ve kendimi rahat hissetmiyordum. Ancak bugün, protez bacağını taktıktan sonra hiçbir şekilde bu tür problemler yaşamıyorum. Bu benim hayalimdi ve şimdi bu hayal gerçeğe dönüştü.

Psikolojik Etkileri: Belki dışarıdan bakan birisi, niye böyle bir şey yaptırdın diye merak edebilir. Ancak bu durum psikolojik bir şeydir. Kendi insanın mutluluğunu etkileyen bir faktördür. Kendimi artık çok daha mutlu hissediyorum ve kimse buna müdahale etmemeli. Herkes kendi istediği gibi mutlu olmalı. Kendisini rahat hissetmeyen birisinin bu tür bir değişiklik yapması gayet anlaşılabilir bir durumdur.

Şimdiki Durum: Ameliyat sonrası beşinci günümdeyim ve her geçen gün daha da iyi hissediyorum. Şişliğim iniyor ve hareketlerim daha da rahatlıyor. Bu konuda kesinlikle Dr. Fatih Dağdelen’e güvenebilirsiniz. Kendisiyle gerçekleştirdiğimiz bu süreç bana tekrar hareket özgürlüğümü kazandırdı.

Related Posts