Hasta Hikayeleri: “Referanslar ve geçmiş ameliyatları gözden geçirdikten sonra kararımı verdim”

Dr. Fatih Dağdelen > Blog > Estetik Cerrahi > Hasta Hikayeleri: “Referanslar ve geçmiş ameliyatları gözden geçirdikten sonra kararımı verdim”

Meme Küçültme ve Dikleştirme Ameliyatı: Bir Hastanın Yolculuğu

Ameliyat Kararı

Büyük göğüsler ve sarkıklık yüzünden zorlanan pek çok kadın gibi, ‘ah ne güzel göğüslerin var’ sözleri artık beni tatmin etmez hale gelmişti. Kıyafetlerimden taşan göğüslerim, sırt ve boyun ağrıları, ruhsal olarak da beni yıpratıyordu. Giyinirken bile zorluk yaşadığım bu durumdan kurtulmak için meme küçültme ve dikleştirme ameliyatı olmaya karar verdim.

Endişeler ve Güven

Ameliyat öncesi elbette bazı endişeler yaşadım. Özellikle ileride çocuk sahibi olursam emzirip emziremeyeceğim konusunda kaygılarım vardı. Ancak, doktorum Op. Dr. Fatih Dağdelen’e duyduğum güven ve onun başarılı işlemleri, bu endişelerimin üstesinden gelmemi sağladı. Uzun süredir aklımda olan bu ameliyat için nihayet her anlamda kendimi hazır hissettim.

İlk Adım: Doktor Seçimi

Doktor araştırmam sırasında sosyal medya üzerinden Op. Dr. Fatih Dağdelen’in başarılarını inceledim. Referanslar ve geçmiş ameliyatları gözden geçirdikten sonra kararımı verdim. Sağlığımdan ödün vermeyeceğimi ve sonucu önceden tanınmış bir doktora güvenerek gerçekleşeceği için oldukça rahatladım.

Ameliyat Süreci

Ameliyat günü geldiğinde, doktorum bana süreci detaylı bir şekilde anlattı. Ameliyat yaklaşık 1.5 saat sürdü. Hastanede bir gece kaldıktan sonra taburcu oldum ve hızlı bir şekilde gündelik yaşantıma döndüm. Ameliyat sırasında süt kanalları korunarak, ileride emzirme konusunda bir sorun yaşamayacağımı öğrenmek beni oldukça rahatlattı.

Sonuçlar ve Tavsiyeler

Ameliyat sonrası dikişlerim hızla iyileşti ve daha estetik ve rahat bir hayata kavuştum. Konforlu bir günlük yaşam sürmek isteyen ve meme büyüklüğü ve sarkıklığı gibi sorunlar yaşayan herkese bu ameliyatı tavsiye ediyorum. Ayrıca, uygun doktor seçimi konusunda titiz davranarak sadece sağlık odaklı düşünmek gerektiğini belirtmeliyim.

Related Posts