Hasta Hikayeleri: “Şu anda bile inanılmaz bir değişim var”

Dr. Fatih Dağdelen > Blog > Estetik Cerrahi > Hasta Hikayeleri: “Şu anda bile inanılmaz bir değişim var”

Bir Yeniden Doğuş Hikayesi: Ameliyat Sonrası Mucizevi Değişim

Başlangıç

75 kilo ve 1.60 boyunda olan hastamız, doğumdan sonra ciddi anlamda deformasyon yaşamıştı. Karın bölgesinde ciddi bir fıtıklaşma ve çatlaklar vardı. Dahası, bel, sırt ve koltuk altı bölgesinde de ciddi oranda yağlanma mevcuttu. Göğüslerinde ise sarkma problemi ile karşı karşıyaydı.

Öncesi ve Sonrası

Hastamız daha önce iki defa meme ameliyatı olmuştu fakat her iki ameliyattan sonra da göğüslerinde ciddi sarkmalar yaşamıştı. Kendisini bu zor ameliyatlar sonrası mutsuz hisseden hastamız, Instagram üzerinden Op. Dr. Fatih Dağdelen’i takip ederek onun başarı hikayelerini gördü ve kararını verdi.

Ameliyat Güncesi

Op. Dr. Fatih Dağdelen şöyle anlatıyor: “Daha önce iki defa meme ameliyatı yapılmış bir hastanın düzeltme ameliyatı gerçekten zorlayıcı olabilir. Ama bu zorluklara rağmen ameliyatı gerçekleştirdik ve çok başarılı oldu.”

Hastamız ise “Şu anda kendimi çok iyi hissediyorum, göğüslerimin daha dik olduğunu hissediyorum. Daha fit bir görünümdeyim.” şeklinde duygularını dile getiriyor.

11 Adet Ameliyat Tek Seansta

Hastaya yapılan ameliyatlar şu şekildedir:

Başarı ve Sonuç

Ameliyatın ardından 4 gün geçmesine rağmen hastamız gayet iyi durumda, hatta dans edebiliyor! “Şu anda bile inanılmaz bir değişim var.” diyen hastamız, ilk görünümüne göre çok daha mutlu ve özgüveni yüksek bir şekilde yaşamına devam ediyor.

Bütün bu başarılar, Dr. Dağdelen ve ekibinin titizlikle çalışmasının bir sonucu. Kendisi, hastalarının sağlığını ve memnuniyetini her zaman ön planda tutarak, hayatlarını değiştirecek operasyonlara imza atıyor.

Related Posts